• Hívjon minket! Tel.: 06-20/433-8280

  2016 Adótrend rendezvényeink

  Adótrend Meetup 2016.09.05 és 2016.10.07.

  Egy új vállalkozás elindítása egyáltalán nem egyszerű feladat. A nagy ötleten túl figyelni kell a jogi szabályozásokra, az adózás részleteire is, amiben manapság rengeteg könyvelő cég tud segítséget nyújtani. De melyek lehetnek azok a kérdések, amelyekben cégvezetőként is érdemes otthonosan mozogni? Egyáltalán a kiválasztott könyvelő valóban megfelel a saját és a cég igényeinek? A megfelelő tudás hiányában nehéz döntések előtt állunk. A fenti kérdésekre szakembereink segítségével kerestük a választ.

  Adótrend Meetup 2016.10.25

  Októberben 2017. évi adótörvény módosítások a gyakorlatban címmel tartottunk üzleti találkozót. Az új év rengeteg új változást von maga után, amelyeket három tematikára bontva beszéltünk át a meghívottakkal. Sokakat érintő téma a cafeteria változása, mivel egy kedvezményes juttatási formáról beszélünk. Emellett 2017-től bővül az online pénztárgépet kötelezően használók köre. Érdemes időben tájékozódni, hogy milyen lehetőségeink vannak a bevezetés előtt.
  A kötelező törzstőke emelés szintén számos vállalkozást érint. De miből lehet törzstőkét emelni a vállalkozásban. Szakértőink ezekben a kérdésekben segítettek a résztvevőknek.