• Hívjon minket! Tel.: 06-20/433-8280

  Kapcsolat a D.A.S.-szel

  A D.A.S. Könyvelés a német tulajdonú DAS csoport leányvállalata, a D.A.S. JogSzerviz partnerrendszerének tagja.

  A D.A.S. felismerte, hogy egy vállalkozás sikerét a megfelelő jogi környezet ismerete mellett a pénzügyi tisztánlátás is nagymértékben meghatározza, ezért hozta létre új, könyvelési szolgáltatását.

  A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. Magyarországon 2002 óta van jelen, a D.A.S. Csoport 15. leányvállalataként. A jogvédelmi biztosítás Nyugat-Európában ismert és elismert biztosítási forma, melynek lényege, hogy a jogvédelmi biztosító előre nem látható, váratlan jogviták felmerülése esetén jogi tanácsadásból, jogi képviseleti tevékenységből valamint az eljárás akár több millió forintot is elérő költségeinek viseléséből álló komplex szolgáltatást nyújt a biztosított ügyfelek részére.

  A D.A.S. vállalatok sajátja, hogy kizárólag jogvédelemmel összefüggő biztosítási formákat kínál, ily módon jogvédelmi specialistaként tevékenykedik Magyarországon és a világ további 17 államában.

  A D.A.S. Magyarországon piacvezető a jogvédelmi biztosítások piacán.

  A vállalat célja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek olyan átfogó jogi szolgáltatást biztosítson, amelynek segítségével jogos érdekeit, követeléseit gyorsan, kényelmesen, költségkímélő módon érvényesítheti.

  A D.A.S. feladata a biztosítottak jogi támogatása és annak elkerülése, hogy valaki anyagi okokból jogai érvényesítéséről lemondani kényszerüljön.

  A cégcsoport kiemelkedő gazdasági stabilitása és a nemzetközi piacon betöltött piacvezető pozíciója teljes biztonságot nyújt ügyfeleiknek. A D.A.S. az ERGO csoport tagja, ezért ügyfelei a világ egyik vezető pénzügyi konszernjének megnyugtató erejét tudhatják maguk mögött.

  Az Európában is egyedülálló JogSzerviz szolgáltatáscsomagja számos olyan elemet tartalmaz, amelyek a jogi és biztosítási szolgáltatások határain túlmutatva a mindennapi élethelyzetekben segítik az ügyfeleket.
  Ebbe a koncepcióba illeszkedik a D.A.S. Könyvelőiroda szolgáltatáscsomagja is.

  További információk a D.A.S. szolgáltatásairól itt!

  A D.A.S. számokban

  A D.A.S. Európában

  Közel 90 éves jogi tapasztalattal bír

  3500 szerződött ügyvéddel

  12 000 000 ügyfél jogbiztonságáról gondoskodik

  18 országban van jelen

  A D.A.S. Magyarországon

  13 éve képviseli ügyfeleinek jogi érdekeit

  az ország I. jogvédelmi biztosítója

  45 000 elégedett ügyfél

  20 000 bejelentett jogi ügy

  évente 25 000 jogi tanácsadás

  közel 500 munkatárssal dolgozik