A D.A.S. könyvelési szolgáltatása

das_konyveles_das_konyvelesi_szolgaltatasa

das_konyveles_das_konyvelesi_szolgaltatasa

A D.A.S. felismerte, hogy egy vállalkozás sikerét a megfelelő jogi környezet ismerete mellett a pénzügyi tisztánlátás is nagymértékben meghatározza, ezért kínál a jogvédelem mellett könyvelési szolgáltatásokat is. A folyamatosan növekvő ügyféligények és visszajelzések alapján a D.A.S. partner könyvelő irodája többek között cégalapításban, adóügyi kérdésekben illetve költségoptimalizálásában nyújt professzionális segítséget. A szolgáltatások elsősorban a KKV szektor szereplőit célozzák meg, de az szja bevallásokat magánszemélyek részére is elkészítik.
A D.A.S. Könyvelőiroda a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. 100{adca653ce364150f36f07e9b44d21d77792386d692f38ea2f81165016a22639f}-os leányvállalata, ezzel maguk mögött tudhatják Európa piacvezető jogvédelmi társaságának szakmai és pénzügyi stabilitását, illetve egy európai nagyvállalat szolgáltatási garanciáját.

A D.A.S. Könyvelőiroda teljes mértékben illeszkedik a német tulajdonú D.A.S. csoport vállalati kultúrájába, azonosul küldetésével, értékeivel és alapelveivel. A D.A.S. Könyvelőiroda küldetése egyesíti a szervezetet a közös cél és stratégia érdekében, azaz hogy szakmai felkészültségükkel és professzionális szolgáltatásaikkal ügyfeleik életminőségét jobbá tegyék.
A D.A.S. közel 90 éves történelme során a cégcsoport üzleti struktúrája folyamatosan bővült és átalakult, de az alapvető elemek végig fennmaradtak, csakúgy, mint a cél: az ügyfelek magas szintű kiszolgálása.

A D.A.S. Könyvelés munkatársai megalapozottan és jól átgondoltan, a kockázatokat is figyelembe véve tesznek javaslatokat ügyfeleiknek. Emellett fontosnak tartják az egyedi bánásmódot is, így minden ügyfelüknek az igényeiknek megfelelő, személyre szabott tanácsadást nyújtanak.

AKCIÓ