Adótrend Meetup – Adóoptimalizálás cégvezetőknek

das_konyveles_adotrend_Meetup

das_konyveles_adotrend_Meetup

Egy új vállalkozás elindítása egyáltalán nem egyszerű feladat. A nagy ötleten túl figyelni kell a jogi szabályozásokra, az adózás részleteire is, amiben manapság rengeteg könyvelő cég tud segítséget nyújtani. De melyek lehetnek azok a kérdések, amelyekben cégvezetőként is érdemes otthonosan mozogni? Egyáltalán a kiválasztott könyvelő valóban megfelel a saját és a cég igényeinek? A megfelelő tudás hiányában nehéz döntések előtt állunk.

Újonnan indított Adótrend Meetup üzleti reggelink célja, hogy nem csak a már meglévő ügyfeleink, hanem számos más cégvezető részére is részletekbe menő és pontos tájékoztatást nyújtunk. Fontosnak tartjuk, hogy egy interaktív, gyakorlatorientált eseményre hívjuk meg az érdeklődőket, ahol konkrét példákon és valós esettanulmányokon keresztül tanulhatnak.

Tematika

A cégvezetők felelőssége központi kérdés egy vállalkozás életében. Ki vonható felelősségre a cég működési nehézségeiért? Mikor kell tartani attól, hogy felelősségre vonhatják a cégvezetőt? Egyáltalán mit takar a felelősségre vonás és az esetleges eltiltás? Ezeket és ehhez hasonló kérdéseket fogunk megválaszolni.

A másik sarkalatos téma a könyvelő felelőssége. A fentiek alapján felmerül a kérdés, hogy miképpen határolódik el a cégvezető és a könyvelő felelőssége. A kötelező szabályzatokat mindenképpen el kell készíteni valakinek a cégnél. Ki a felelős ezek betartásáért?

A cég költségeinek elszámolása a napi rutin része. Az üzemeltetésre vonatkozó szabályok ismeretében sok bonyodalmat kerülhetünk el. Tudnunk kell azt is, hogy mire figyeljünk az autó és a telefon költségeinek elszámolása során, és hogyan optimalizáljuk a költségeket.

A fenti témákat a közel két órás üzleti reggeli keretén belül szakembereink ismertetik a résztvevőkkel. Az érdeklődő cégvezetőket szeptember 5-én 8:30 órai kezdettel várjuk a Jogszervíz Kft. székhelyén. Címünk: 1082 Budapest, Futó utca 47-53. VI. emelet. A jelentkezés ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, ezért kérjük részvételi szándékukat mielőbb jelezzék a info@daskonyveles.hu e-mail címen.

AKCIÓ