HŰSÉGAKCIÓ!


D.A.S. jogvédelmi biztosítással rendelkező Ügyfeleink 10% kedvezményre jogosultak a könyvelési alapdíjból 6 hónapon keresztül!
 

AJÁNLATKÉRÉS


A könyvelés bizalmi kérdés… A könyvelőválasztás komoly dolog… Ne döntsön elhamarkodottan! Szakértőnk segít meghozni az Ön számára legkedvezőbb döntést!

Új vállalkozás indításához kérje tanácsadásunkat, melynek árát első havi könyvelési díjából jóváírjuk!

Meglévő cég könyvelőváltásához jöjjön el ingyenes konzultációnkra! Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

 
 

Cég és kapcsolattartó adatai

Megjegyzés, egyéb információ, amit fontosnak tart

Kötelezően kitöltendő mező*
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Fenti adataim megadásával önkéntesen, visszavonásig kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Jogszerviz Kft. tanácsadás céljából felvegye velem a kapcsolatot, továbbá számomra ingyenes tájékoztató és marketing anyagokat küldjön és a fent megadott adataimat kezelje. Tudomással bírok arról, hogy jelen nyilatkozatom bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen az info@daskonyveles.hu email címre küldött levél útján visszavonhatom. Kijelentem, hogy a Jogszerviz Kft. személyes adatok kezeléséről szóló tájékoztatóját megismertem, az abban foglaltakat tudomásul veszem. Jelen nyilatkozat megtételére a megfelelő tájékoztatás birtokában került sor.

 
AKCIÓ