Lehet másként

Team work process. young business managers crew working with new startup project. labtop on wood table, typing keyboard, texting message, analyze graph plans.

  • Könyvelőjétől nem kap elegendő időt, figyelmet Ön és a vállalkozása?
  • Futószalagon megy a könyvelés?
  • Eredményéről és a fizetendő adóról csak az év végén értesül?
  • Későn benyújtott bevallás, adatszolgáltatás miatt újabb bírságot kapott? 

Ha a felsoroltak közül akár csak 1-re is igen a válasz, valószínűleg itt az ideje megfontolni a könyvelőváltás lehetőségét…

Bármikor is tudatosul bennünk a döntés, hogy új könyvelőt szeretnénk alkalmazni, ezt az üzleti év elején illetve végén a legoptimálisabb megtenni, ugyanis ilyenkor történik a könyvek lezárása illetve a könyvelési tételek tisztázása. Természetesen ettől eltérően is bármikor megtehetjük, ugyanis törvényben rögzített szabály ezt nem tiltja, csak a saját illetve könyvelőnk dolgát megkönnyíthetjük egy jó időzítéssel.

Új vállalkozáson töri a fejét?

Szintén egy olyan kérdés melynél érdemes figyelni az időzítésre. Már amikor a gondolat megfogalmazódik bennünk, járjunk utána, hogy jelenlegi könyvelőnk alkalmas-e egy vállalat könyvelésének vezetésére illetve még a cégbejegyzést megelőzően alaposan tájékozódjunk az általunk tervezett vállalkozással kapcsolatban.

A meglepetés elkerülése érdekében tudjunk meg minél többet az adózás valamint az egyéb kérdések ügyében és készítsünk egy hozzávetőleges kalkulációt a lehetséges felmerülő költségekről.

Mi a garancia az ügyfél elégedettségére a D.A.S. Könyvelőirodánál?
  • Könyvelőirodánk ötvözi a kis és nagy irodák előnyeit: rugalmas, mint egy saját könyvelő, ugyanakkor megbízható és stabil, mint egy nagyvállalat.
  • Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, minden vállalkozás dedikált könyvelőt kap, legyen szó családi vállalkozásról vagy egy nagyobb cég több száz gazdasági eseménnyel.
  • Munkánk során az aktuális jogszabályok betartása mellett ügyfelünk vállalkozásának sajátosságaiból indulunk ki.

Kérdés esetén vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

AJÁNLATKÉRÉS


AKCIÓ