Májusi kedvezményeső – 10 % kedvezmény új ügyfeleinknek

Ha csak az ár miatt tépelődött, hogy váltson-e könyvelőt, most itt a nagy lehetőség:  6 hónapon át kedvezményes áron tapasztalhatja meg, milyen az, amikor jó kezekbe kerül a cége ügyvitele.

Ha már egy ideje úgy érzi, hogy valami nincs teljesen rendben a könyvelésében -> kérje ajánlatunk!

Szükség esetén átvilágítjuk, rendbe tesszük cégét, és segítünk új átlátható rendszer kialakításában.

Ha úgy gondolja, hogy vállalkozása nem aknáz ki minden lehetséges adóelőnyt -> kérje ajánlatunk!

Szerződött ügyfeleink számára a teljes tanácsadás INGYENES!

Ha szeretné magát biztonságban tudni, egy olyan könyvelőirodánál, ahol több szakterület szakemberei dolgoznak együtt  -> kérje ajánlatunk!

Nálunk közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, bérügyintéző, társadalombiztosítási ügyintéző, közgazdasági asszisztens szakemberek dolgoznak együtt cége sikeréért!

Ha fontos Önnek, hogy az elvégzett munkáért a könyvelő felelősséget vállaljon, (anyagilag is!) -> kérje ajánlatunk!

Anyacégünk a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. nemzetközi standardjain alapuló működésünkön túl teljes körű szakmai felelősségbiztosításunk is az Ön cégének érdekeit biztosítja!

Ha szeretne rendszeres információt kapni a vállalkozása pénzügyeiről -> kérje ajánlatunk!

A bizonylatok beérkezési ritmusának megfelelően folyamatosan könyveljük bizonylatait, így  igénye szerint készítünk rendszerese kimutatást. Ezen kívül tájékoztatjuk a fizetési kötelezettségek esedékességéről.

Ha számít a rugalmasság -> kérje ajánlatunk!

Ha nem szeretne minden hónap elején személyesen felkeresni minket a bizonylatokkal, nálunk akár megosztott drive-re is feltöltheti (szkennelt) bizonylatait.  

A május 31-ig új szerződést kötő ügyfeleink, a szerződés kötést követő első 6 hónapra vonatkozóan 10% kedvezményben részesülnek a könyvelési alapdíjból.

Kérdés esetén vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

AJÁNLATKÉRÉS


AKCIÓ