SZOLGÁLTATÁSOK


Magánszemélyeknek

SzJA bevallás

Könyvelőirodánkban vállaljuk magánszemélyek SzJA bevallásának ügyintézését. Forduljon hozzánk bizalommal!
TOVÁBB

Vállalkozás indítása

A cégalapítás során számos olyan kérdés merül fel, amire az igazán jó választ egy tapasztalt könyvelő tudja megadni.
TOVÁBB

 
 

Céges szolgáltatások

Egyéni vállalkozó vagy nagyobb vállalati ügyfeleinknek a számviteli szolgáltatások széles skáláját kínáljuk a tanácsadástól az ügyintézésig.

Bt., Kft. könyvelése

A teljes körű könyvviteli szolgáltatás magában foglalja a gazdasági társaság könyvelésén kívül a beszámolók és adóbevallások elkészítését, analitikák vezetését.

Ügyfeleinkkel rendszeres a kommunikáció, a határidőkről tájékoztatjuk, igény szerint jelentéseket és kimutatásokat is készítünk. A felmerülő kérdéseket megválaszoljuk, nálunk az adótanácsadás ily módon része az alapszolgáltatásnak!

Könyvelőirodánk szükség esetén a megbízót képviseli az érintett hatóságok előtt (NAV, helyi önkormányzatok). Amennyiben a vállalkozás könyvvizsgálatra kötelezett, vállaljuk a könyvvizsgálóval való kapcsolattartást. Központi Statisztikai Hivatal részére kötelező adatszolgáltatásokat teljesítjük megbízóink nevében. Vállaljuk a kötelező szabályzatok megírását, aktualizálását is. Továbbá bérszámfejtést, TB-ügyintézést is nyújtunk.

Bérszámfejtés
  • A munkavállalók és az alkalmazásban álló tagok bejelentését és pontos bérszámfejtést vállaljuk.
  • Bérszámfejtés – vállaljuk a nálunk könyvelési szolgáltatás igénybevevők számára és ezen túlmenően egyedi szolgáltatásként is.
  • A bérszámfejtés szolgáltatás mellett igény szerinti személyi jövedelemadó bevallások elkésztését is vállaljuk.
  • A táppénz, csecsemőgondozási díj és a gyermekgondozási díj ügyintézését is vállaljuk.
  • Munkáltatói igazolás, munkavállalók és be- és kiléptetésével kapcsolatos okmányok, kilépő dokumentumok, jövedelemigazolás, bérösszesítők, bérkartonok kiállítását elvégezzük megbízóink számára.
 
 
 
 

Letölthető dokumentumok

Bérszámfejtéshez – Könyvelési bizonylatok – Egyéni vállalkozók – TB, CST ellátások
TOVÁBB

 
AKCIÓ