Hogyan lesznek vállalkozásának adóügyei biztos kezekben?

Hogyan lesznek vállalkozásának adóügyei biztos kezekben?

Gyakran kérdezik meg érdeklődők, hogy kik is vagyunk, miben tudunk segíteni, egyáltalán ki veheti igénybe a szolgáltatásainkat?

A D.A.S. Könyvelőiroda a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. 100%-os leányvállalataként működik, célja komplex szolgáltatással segíteni a külső és belső ügyfeleket.

A D.A.S. cégcsoport tagjaként magunk mögött tudhatjuk Európa piacvezető jogvédelmi társaságának szakmai és pénzügyi stabilitását, illetve egy európai nagyvállalat szolgáltatási garanciáját.

Ugyanakkor a D.A.S. felismerte, hogy egy vállalkozás sikerét a jogi környezet megfelelő ismerete mellett a pénzügyi tisztánlátás is nagymértékben meghatározza, ezért kialakított egy

  • számviteli
  • bérszámfejtési
  • adózási
  • vállalkozásindítási tanácsadási

területekkel foglalkozó szakértői csapatot.

A D.A.S. Könyvelőiroda teljes mértékben illeszkedik a német tulajdonú D.A.S. csoport vállalati kultúrájába, azonosul küldetésével, értékeivel és alapelveivel: szakmai felkészültséggel és professzionális szolgáltatásokkal igyekszünk ügyfeleink vállalkozásának sikerét elősegíteni.

A   nagyvállalati háttér ellenére szolgáltatásainkat olyan árakon kínáljuk, amelyek a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé teszik a megbízható, igényes szakmai színvonalat képviselő könyvviteli szolgálatásokat.

Ügyfeleink jelentős hányada induló vállalkozás, így a cégalapítás támogatása kiemelt szakterületünknek számít.

Komplex vállalkozásindítást támogató csomagunk keretében ügyfeleinket tanácsadással segítjük a cégforma, az adózási módok választást illetően, az ügyvezetői, és egyéb munkavállalói jogviszonyok megválasztásában. Átvállaljuk a cégalapítást követő bejelentkező nyomtatványok kitöltését, segítünk eligazodni a kezdés körüli teendőkben és határidőkben.

Hisszük, hogy ügyfeleinket úgy tudjuk legjobban segíteni, ha egy szolgáltatási hálót teszünk számukra elérhetővé, ezért kiterjedt együttműködő partneri kapcsolatrendszerünk segítségével „egykapus ügyintézést biztosítunk”.

Azon érdeklődők, akik nem tudják hol kezdjék el vállalkozásukat, nálunk megtalálják a biztos pontot: a kezdeti tanácsadást követően az ügyvéddel együttműködve segítjük a cég bejegyzési folyamatát, intézzük a bejelentéseket, extra támogatást nyújtunk a kezdeti időben.

De akár székhelyszolgáltató választásában, weblap fejlesztésben, online marketing stratégiában vagy épp pályázati lehetőségekkel kapcsolatban is tudunk szakmai tanácsot adni.

Modern irodánkat a tanácsadásra érkező érdeklődők Budapest 8. kerületében, a kiválóan megközelíthető Corvin negyednél találják. A jelenlegi helyzetre tekintettel elsősorban online módon várjuk azoknak a már működő vállalkozásoknak a megkereséseit is, akik nem elégedettek jelenlegi szolgáltatójukkal, és szeretnék megtapasztalni a D.A.S. színvonalat.

Ahogy egy frissen szerződött ügyfelünk fogalmazott:

„Számomra fuvarozóként presztízskérdés, hogy egy olyan cégcsoport áll a vállalkozásom mellett, mint a D.A.S.!  Tudom, hogy mind a jogi ügyeim, mind a könyvelésem biztos kezekben van, így nyugodtan alszom! Ráadásul mindezt elérhető áron kapom meg!”

Tegyen próbára minket Ön is, kérje ajánlatunkat!

Keresse irodánkat bizalommal alábbi elérhetőségeinken:

E-mail: konyveles@jogszerviz.hu

Telefon: +36 20 4338280

Weblap: www.daskonyveles.hu

AKCIÓ