Váltsunk könyvelőt?

Planning, risk and strategy in business, businessman and engineer gambling placing wooden block on a tower.

Napjaink rohanó világában az emberek akár tudatosan, akár tudat alatt, de igyekeznek állandóságot teremteni életüknek bizonyos szegmenseiben. Ez egyfajta támpontot adhat számukra, valamit amire támaszkodhatnak és biztonságot nyújt.

A könyvelő egy bizalmi személy, akire rábízzuk pénzügyeinket, vállalkozásunkat, üzleti ügyeinket. Ebből kifolyólag ahhoz, hogy a váltás mellett tegyük le a voksunkat az esetek túlnyomó többségében egy igen nagy törésnek kell keletkeznie a másik személlyel szembeni lojalitásunkban.  A szakmai kapcsolatokban éppoly fontos a bizalom, mint az életünk bármelyik másik területén, de hasonlóan könnyen el is veszíthetjük.

Természetesen ez az indok nem kizárólagos, lehetnek egyéb, kevésbé drasztikus mégis fontos szempontok, mint például:

  • A vállalkozásunk módosul, olyan szintre emelkedik melyhez jelenlegi könyvelőnk szakértelme már nem elegendő
  • Ismerősök, kollégák, jobb presztízsnek örvendő könyvelőt ajánlanak
  • Előfordulhat, hogy bár maximálisan meg vagyunk elégedve a jelenlegivel, de nem tudjuk megfizetni az általa ellátott szolgáltatásokat
  • Nem naprakész a változásokat tekintve, hajlandóságot se mutat az új ismeretek befogadására.

A D.A.S. Könyvelőirodánál elengedhetetlennek tartjuk, hogy kollégáink mindig tudatában legyenek az aktualitásoknak, a jogszabályváltozásoknak, így az ügyfelek részére személyre szabottan a legoptimálisabb megoldásokkal tudnak szolgálni.

Kérdés esetén vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

AJÁNLATKÉRÉS


AKCIÓ